2014.7.11.Fri

2014年秋冬料理メニュー完成

お料理・ケーキ

前撮り・ロケーションフォト

先日、秋冬料理の新メニュー撮影が行われました。
撮影はカメラマン・ウェディングプロデューサー・フラワーコーディネーター
シェフ・パティシエと各セクションのプロがご結婚式当日に食されたゲスト皆様の
笑顔を思い浮かべながら進めます。

料理撮影風景.jpg

シェフが自ら修行したフランスのレストランから現地の情報を仕入れ 
世界各国で人気のあるレストランやビストロからイマジネーションし 
幅広いご年齢層の皆様の記憶に残るメニューを創りあげます。

その料理をカメラマンが、様々な角度、観点から一皿一皿のこだわりが伝わるように
撮影し、フラワーコーディネーターがより季節感がでるようにエッセンスを加えて完成。

料理1.jpg

そんな新メニューの試食会がいよいよ今月7月23日よりスタートします。 
メニューブックも同時期に完成予定。

料理2.jpg

試食会ご参加希望のお客様は担当者、もしくは教会へ直接ご連絡ください。 
20組様限定の試食会となりますのでお早めに。 


【New seasonal cuisines collection in 2014】

At last, we completed our new cuisines for Autumn and Winter in 2014! 
And we took photos of those beautiful cuisines on the other day.

We always take photos imaging every guests come to our party to smile by eating our cuisine on the wedding day.

Our chef improving his skills in French gets not only skills but also local informations all over the world. And he will make the best use of his knowledge to make special impressive cuisines for men and women of all ages.

By taking some photos from various views and angles, our photographer can tell chef’s obsession by magnificent photos. And our flower coordinator can make those cuisines more seasonable by using beautiful flowers and arrangement of colors.

We are going to start our new tasting party at St.Morgan Church from 7/23(Wed)! 
And we are planning to print new cuisines menu at the same time.

The tasting party is only for limited people (20 couples only) 
So if you want to come to that party, please in touch to your person in charge as soon as possible.

Thank you.

cuisinier Toshiki Tokitake

Keyword:

BRIDAL FAIRブライダルフェア

WEDDING REPORTウェディングレポート

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