2015.8.20.Thu

『お口直しのグラニテ・ジュレ』

お料理・ケーキ

本日四日目のご紹介はコース料理の中盤にお出しする、お口直し。 

一つ目は「シャルトリューズのジュレ」 

シャルトリューズとは、ハーブ・香草を使ったリキュールで「リキュールの女王」と呼ばれています。

料理と料理の間にお出しし、お口の中をリセットしてまた次の料理を楽しんでいただけるようにしております。

二つ目は「ゆずのグラニテ」

十月頃から緑から黄色に変わるゆずを使ったシャーベット。

さっぱりとした味わいで、お口の中をリフレッシュしてくれます。

コースによってシャーベットやジュレ、季節やバランスを考えて作りました。

是非、ご賞味下さい。

IMG_6416s_1.jpg

Hello, everyone!

Today’s blog is about deserts for refreshing your palates.

First one is “Gelee of Chartreuse”.

Chartreuse is known as a “Queen of liqueur” and made from herbs.

You could reset your tongue between one dish to another one.

And second one is “Granite of citrons”.

In October, this fruits’ color changes into yellow.

This granite is really fresh so you could refresh your mouth.

We make well-balanced menu totally considering about season or other dishes.

Bon Appetit!

Keyword:

BRIDAL FAIRブライダルフェア

WEDDING REPORTウェディングレポート

下記よりお気軽に見学予約・資料請求・
お問合せください。
24時間いつでも受け付けております。