2014.10.31.Fri
和食で'おもてなし'の心を
お料理・ケーキ
みなさん、こんばんは。
神戸セントモルガン教会 料理部の藤永です。
今回のブログは和食をベースとした“雅コレクション”について
ご紹介致します。
当教会ではフレンチのコースだけではなく
幅広い年齢層に対応すべく和食をベースとしたコースも
ご用意しております!
素材を活かし、伝統的な“和”の技法をで生み出される料理は
味だけではなく、繊細で見た目も楽しんで頂けます。
和食ではあまり使うことのない食材、フォアグラも和テイストに
アレンジされ当教会でしか味わえないコースとなっております。
料理という形で、新郎新婦様の華やかな舞台を、より華やかな一日と
なる様精一杯お手伝いさせていただきます。
Hello everyone!
I’m Shunsuke Fujinaga, working as a French chef at Kobe St,Morgan Church,
and now I would like to introduce about our “Omotenashi” of Japanese cuisine.
I was born and having grown up in Kyoto, so I have been attracted for
Japanese cuisine when I was young.
We have a Japanese cuisine course so that we can arrange all dishes for
various people in wide age-group.
And the Japanese cuisine course name is “Miyabi”
With the material in the best season, we serve special dishes cooked by traditional ways.
For example, foie-gras can be changed into the material of Japanese cuisines by our chef.
We always make the wedding party fabulous one with wonderful dishes.
Thank you.
Keyword: