2014.10.31.Fri

和食で'おもてなし'の心を

お料理・ケーキ

みなさん、こんばんは。 

神戸セントモルガン教会 料理部の藤永です。 

今回のブログは和食をベースとした雅コレクションについて

 ご紹介致します。

 

当教会ではフレンチのコースだけではなく

幅広い年齢層に対応すべく和食をベースとしたコースも

ご用意しております!

141023_1ブログ.jpg

 

素材を活かし、伝統的な“和”の技法をで生み出される料理は

味だけではなく、繊細で見た目も楽しんで頂けます。

和食ではあまり使うことのない食材、フォアグラも和テイストに

アレンジされ当教会でしか味わえないコースとなっております。IMG_6236.jpg

料理という形で、新郎新婦様の華やかな舞台を、より華やかな一日と

なる様精一杯お手伝いさせていただきます。

 

 


Hello everyone!

 

I’m Shunsuke Fujinaga, working as a French chef at Kobe St,Morgan Church,

and now I would like to introduce about our “Omotenashi” of Japanese cuisine.

I was born and having grown up in Kyoto, so I have been attracted for

Japanese cuisine when I was young.

 

We have a Japanese cuisine course so that we can arrange all dishes for

various people in wide age-group.

And the Japanese cuisine course name is “Miyabi

 

With the material in the best season, we serve special dishes cooked by traditional ways.

For example, foie-gras can be changed into the material of Japanese cuisines by our chef.

 

We always make the wedding party fabulous one with wonderful dishes.

 

Thank you.

 

Keyword:

BRIDAL FAIRブライダルフェア

WEDDING REPORTウェディングレポート

下記よりお気軽に見学予約・資料請求・
お問合せください。
24時間いつでも受け付けております。