2015.6.12.Fri
【Chef's BLOG 兵庫県の食材 ~その5~ 】
お料理・ケーキ
こんにちは。
いよいよ最終回となる今回のシェフブログは、兵庫県を代表する黒毛和牛“三田牛”のご紹介です。
神戸で一番有名なのは神戸牛なのになぜ“三田牛”なのか…
私共はコース料理で皆様におもてなしさせて頂いております。
コース料理の中で赤身と脂身のバランスが取れた肉を探していた時に出会ったのが“三田牛”。
神戸牛ほど脂っぽくなく食べやすいのに旨味が強い。
時に神戸牛を超える評価をされる素晴らしいお肉です。
口の中いっぱいに広がる肉汁を皆様にも是非味わって頂きたいです。
兵庫には素晴らしい食材がまだまだあります。
こんなに素晴らしい食材に囲まれている私たちは幸せであり、料理人冥利に尽きます。
この思いを皆様にお伝え出来る様、精一杯おもてなしさせて頂きます。
Hello, everyone.
Today’s blog is about “Sanda beef”, Hyogo’s representative Japanese Black.
Of course, the most famous beef in Kobe is Kobe beef, but we dare to choose this Sanda beef.
Because we serve our dishes in the prix-fixe style, so the balance of materials is very important.
Sanda beef has better balance of the lean and fat than Kobe beef, and has good flavors.
Sometimes this beef gets highly rated than Kobe beef.
We would like you to enjoy this beef’s flavors and gravy.
In Hyogo, there are various special foodstuffs.
How lucky we are as a cuisinier to be in the environment surrounding wonderful materials.
We promise to deliver your guests huge happiness by dishes.
Thank you.
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