2015.6.10.Wed

【Chef's BLOG 兵庫県の食材 ~その3~ 】

お料理・ケーキ

皆様こんにちは、シェフの中塚です。

3回目の本日は、昨日のお米繋がりから日本酒について。

兵庫県は昔から日本酒作りが盛んで、今でも色々な所で美味しい日本酒が作られています。

その中でも当館が提供させて頂いているのは、山田錦という日本酒専用の素晴らしいお米を使い灘で作られる“特別純米酒 山田錦”です。

山田錦というお米も100%兵庫県産。まさに兵庫を代表する日本酒です。

この日本酒はドリンクメニューとしてはもちろん、料理にも贅沢に使用しています。

素晴らしい香りと甘みを楽しんでいただければと思います。

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Hello, everyone!

Today, Sake is introduced in relation to the rice introduced yesterday.

It's popular that Hyogo-ken brews sake from the past.

Good sake is made at various places even now.

The sake to which St.Morgan Church in it is Tokubetsu Jyunmaisyu Yamadanishiki.

It's made in NADA using wonderful rice of liquor exclusive use as Yamadanishiki.

The rice is also made in Hyogo-ken 100 %.

The sake which represents Hyogo-ken surely.

This sake is also put on a drink menu and that's also used in a dish.

I think you can enjoy the wonderful fragrance and sweetness.

Thank you.

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