2015.6.9.Tue
【Chef's BLOG 兵庫県の食材 ~その2~ 】
お料理・ケーキ
皆様こんにちは。
2日目の今日は兵庫のお米、“丹波篠山米 越光”のご紹介です。
コシヒカリと言えば新潟県魚沼産が有名ですね。
しかし丹波篠山も有名で、「東の魚沼、西の丹波篠山」と言われるほどです。
丹波篠山産は程よい粘りと甘味。全体のバランスが取れた素晴らしいお米です。
当教会ではこのお米を使用したメニューご用意していますので是非ご賞味下さい。
Hello, everyone!
Today, I’m going to introduce you about Japanese famous rice “Koshihikari” from Tamba Sasayama.
The well-known Koshihikari’s home is Uonuma Niigata.
But this product of Tamba Sasayama is also famous and some says “East of Uonuma, west of Tamba Sasayama”.
This rice’s feature is that sweetness and stickiness, and well-balanced one.
We use this ride so you could enjoy the taste of our rice.
Thank you.
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