2015.6.8.Mon
【Chef's BLOG 兵庫県の食材 ~その1~ 】
お料理・ケーキ
暑くなったと思ったらジメジメとした梅雨の季節がやって来ますね。
季節の変わり目に体調を崩さぬようお気を付け下さい。
さて、今日から始まる料理ブログはシェフの中塚が兵庫県の食材についてご案内します。
まず1つ目は、兵庫県淡路島が代表する世界に誇る“淡路玉葱”のご紹介です。
淡路玉葱と普通の玉葱の大きな違い、それは甘味です。生で食べられるくらい甘い淡路玉葱。
火を通すと更に甘く、アクが少ないため胃にもたれません。当教会ではその中でも糖度の高い厳選した淡路玉葱“極味”という種類のものを使用しております。
こちらの一皿ではガルニチュールに使用しております。
口の中で爆発する甘味を是非ご堪能いただければと思います。
Isn’t it getting so hot and humid these days?
The rainy season is coming up, so please be careful not to catch a cold.
Well, today’s blog will be going to be about special ingredients from Hyogo prefecture.
First of all is “Awaji onions”.
The most difference between the regular onion and those from Awaji area is the sweetness.
It is edible even if it is raw.
At St. MORGAN CHURCH, a special kind of Awaji onion which is called “Gokumi” is used.
Help yourself to experience the amazing sweetness of it.
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