2015.8.7.Fri
【Chef's BLOG~2015年秋冬メニュー #5】
お料理・ケーキ
4日目、ラストに紹介させて頂く料理は、至極のもてなしコースよりお肉料理です。
こちらで使用するお肉は、前回の料理ブログの中で兵庫を代表する食材として紹介させて頂きました「三田和牛」です。
程よい霜降り肉にクレソンの爽やかなピュレ。
キレのある赤ワインソースにバターの風味を纏ったジャガイモと玉葱。
間違いなく至極のもてなしと呼ぶにふさわしい料理です。
このように料理人のこだわりと厳選された食材で作り上げられた料理の数々を9月から始まる新メニューでお楽しみいただければと思います。
また月に1度試食会を開催していますのでお気軽にお尋ね頂ければと思います。
Hello, everyone!
Today is final blog from our kitchen and I’m going to introduce you about our meat dish from the course named “Les plus grands menu”.
And we use one famous beef named “Sanda beef” for this dish.
This marbled beef is really much with fresh puree of watercress, red wine sauce, potatoes and onions with butters.
Like this, please enjoy our new menu for autumn and winter.
We put our obsession into these dishes.
You could join our monthly tasting party, so let us know if you would like to.
Thank you.
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