2015.8.6.Thu

【Chef's BLOG~2015年秋冬メニュー #4】

お料理・ケーキ

3日目の本日は、グランシェフ厳選コースより温かいオードブルを。 

今回こちらのお料理でご用意させて頂いた厳選素材は、兵庫県三田市が誇る豚肉「三田ポーク」です。

脂身に甘味があり、旨味の強い肩ロース肉をゆっくり丁寧に3時間かけて焼き上げました。

そこに高級食材フォワグラを合わせ生姜風味のソースで頂く。

地の物を大切に調理した1品を是非ご賞味頂きたいと思います。

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Hello, everyone!

I’m going to introduce you a hot hors d’oeuvre from “Menu du Grand chef”.

The perfect ingredients for this course we choose is “Sanda pork”, made from Sanda City, Hyogo.

Sweet fat and tasty shoulder roast is that special feature and we roast this pork for 3 hours.

With it, we put foie gras together and use ginger taste sauce.

We value local production for local consumption.

Thank you.

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