2015.8.4.Tue
【Chef's BLOG~2015年秋冬メニュー #2】
お料理・ケーキ
今週のChef’s BLOG、1日目は季節のよそおいコースより、1品目の冷製オードブルをご紹介。
主材料となるサーモン。この馴染みあるサーモンを高級料理に仕上げる。
そのためには付け合せ、サーモンの味付けのバランス、火入れすべてにおいて徹底的に計算しつくされたものでなければなりません。
サーモンに香草の香りを、アボカドをムースに、西洋山葵と青林檎をソースに。
馴染みのあるサーモンの変身ぶりをお楽しみください!
Hi there, today’s main dish is our “cold appetizer”.
Chief material for this dish, salmon is known as a usual ingredient.
That is why this recipe has to be calculated and made with care so it will turn out to be a precious and high classed cuisine
Fresh scent of herbs and smooth avocado mousse with sauce of green apple creates a fantastic dish.
Wait until you can get to try them out!
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