2015.4.27.Mon
【パティシエ ブログ☆披露宴でのイベント・アイテム~Part1~】
お料理・ケーキ
皆様、こんばんは!パティシエの加藤真美です。
今日からは、パティシエが披露宴で携わっているイベントについてご紹介していきたいと思います。
本日はケーキ入刀についてご紹介♪
お二人にとって初めての共同作業と言われるイベントですね。
新婦様はケーキナイフを両手で持ち、新郎様は新婦様の腰の辺りを左手で支え、右手は新婦様の両手の上に添える形でゆっくりとケーキに入刀するのが基本となります。
ウェディングケーキはパティシエと直接お打合せもできるお二人のこだわりアイテムのひとつ!
もちろん、ゲストの皆様にとっても絶好のシャッターチャンスですので、緊張なさらず最高のポーズで決めてくださいね!
Good afternoon, everyone! This is Mami Kato works as patissiere.
Five days from today, the patisserie is going to introduce about various events that we involved in wedding party.
Today is about cake cutting ceremony.
This is the first couple work for groom and bride.
How to do this ceremony is that bride hold cake knife with both her hands, and the left hand of groom supports bride’s waist. Also the right hand of groom is on bride’s hands gently.
This form is the standard of the way to cake cut ceremony.
Wedding cake is thought one of the particular item for groom and bride!
This moment might be the best to take pictures for guests, so let’s strike your fantastic pose!
Keyword: