2016.4.6.Wed
【PATICOブログ☆期間限定・抹茶ケーキ】
お料理・ケーキ
皆様こんにちは! Patissierの加藤です。 暖かくなり桜も咲いて春本番を迎え、お花見をされた方も多いのではないでしょうか♪ 今日はこの時期限定で販売している「抹茶のパウンドケーキ」についてご紹介します! 生地には抹茶をふんだんに使用し、しっかりと抹茶の風味を感じられる、抹茶好きにはたまらない一品です。 また、中には柔らかくやさしい甘さのかのこ豆を混ぜ込み、仕上げに抹茶と相性抜群のホワイトチョコをコーティングしています。 抹茶の苦味が苦手という方でも食べやすい味に仕上げました♪ ぜひ一度ご賞味くださいませ! Hello, everyone! This is Mami Kato, patissier at St,Morgan Church. It’s getting warmer, so someone might go to watching cherry blossom. Today I’m going to introduce you about our green tea pound cake. We use much of green tea powder into this dough so this is the cake for green tea lovers. Besides, we mix Kanoko beans into this cake. Some people who don’t like the bitter of green tea would enjoy the taste of white chocolates covering the surface of this cake. Let’s try it! Thank you.
Keyword: