2016.3.15.Tue

【期間限定♪絶品スイーツをご紹介】

お料理・ケーキ

皆様こんにちは。パティシエの松本です。 3月中旬になりましたがまだまだ肌寒い日が続きますね。体調を崩しておられませんか?体調管理には十分お気をつけ下さいね。 本日は春の季節限定のPATICOの新商品「桜のパウンドケーキ」のご紹介! 桜の葉をペースト状にし、桜から抽出したピューレをバターに練りこみ、 しっとりするように丁寧に焼き上げています。表面には砂糖をコーティングし、桜の塩漬けを飾っています。 ほんのり桜色の生地は春にピッタリな色合い。 3月は卒業もあり、4月からは入学式や就職、新生活がスタートします。 お祝いのお菓子として贈るのもお勧めです♪ IMG_3510 Hello, everyone! This is Naoya Matsumoto, patissier at St,Morgan Church. The spring has come and how have you been? Today I’m going to introduce you about our PATICO’s new products, Pound cakes of cherry blossom. Make the paste of leaves of cherry blossom and mix it with cherry blossom butter. And coat the cake by sugar and preserved cherry blossom. This is really suitable for this season.March is the season of graduation and new life. I recommend to give this as a celebrate sweets.Thank you.

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