2015.10.13.Tue
【フルーツの栄養・効能Part2 from PATICO】
お料理・ケーキ
二日目の本日は秋の旬の味覚「梨」をご紹介します。
梨には咳止めや解熱効果がある他、たんぱく質を分解する作用まであるので、食後に召し上がると消化を助けてくれる役立ちフルーツなのです!
また約9割が水分で、塩分を出す働きがあるので高血圧の方にはオススメです。
季節の変わり目は体調を壊しやすいので、ひどくなる前に梨を食べましょう!
Hello, everyone!
Today’s blog is about pears.
The pears have the effect of stopping a cough and alleviate fevers.
Besides, it would help your digestion if you take pears after your meal.
Almost all of pears consist from water but it also has effect of getting rid of salt.
So I strongly recommend it to people who have high blood pressure.
Take pears for your health!
Keyword: