2015.8.21.Fri

【秋冬の新作メニュー♪デセール④】

お料理・ケーキ

最後のご紹介となりますのは「至極のおもてなし」のコースデザートです。

チョコレートのデザートで有名な「オペラ」!

キャラメルのバタークリームとしっとり焼き上げたスポンジで挟み、グラサージュショコラを表面に流し、鏡のように光沢のある仕上げにしました。

上質なチョコレートを使い、上品で深い味わいです。

味に変化をつけるためにソースも三種類ご用意し、お好みに合わせて食べていただけるようにしています。

stm_20_08.jpg

Hello, everyone!

Today’s blog is final about deserts and I’m going to show you one desert from “Les plus Grands Menus” course.

And the name is “Opera”.

Putting caramel butter cream between sponge cakes makes graceful mouthfeel and we covered it with Gras Sage Chocolate.

You could enjoy elegant and deep taste.

We offer 3 types of sauces so please enjoy the change of taste.

Thank you.

Keyword:

BRIDAL FAIRブライダルフェア

WEDDING REPORTウェディングレポート

下記よりお気軽に見学予約・資料請求・
お問合せください。
24時間いつでも受け付けております。