2016.1.29.Fri
【2016春夏メニュー#4 鴨胸肉とフォアグラのパイ包み焼き】
お料理・ケーキ
皆様こんにちは、キュイジニエの毎田です。
本日は至極のおもてなしより二皿目の「鴨胸肉とフォアグラのパイ包み焼き」をご紹介します。
こちらはフランスで古くから食されているフォアグラを使用した伝統料理です。
和食の引き算の考え方とは逆の“足し算”で重厚なパイ包みに濃厚な内臓のソースを合わせて召し上がって頂きます。
パイの中からトロ~リジュワ~と溢れるフォアグラと鴨の肉汁がたまりません!
まさに至極の一品と言えます。
フランスでは何百年も前からこんな美味しい料理を食べていたなんて羨ましいですね。
Hello, everyone!
Today I’m going to introduce you about “The pie of duck meat and foie-gras” from our Les Plus Grands Menus course.
This is one of traditional foie-gras dish in French for a long time.
You would enjoy the mixture of dense pies and visceral sauce.
Exactly this is the supreme dish.
It is so envious of eating such a bountiful dish for a long time in French.
Thank you.
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