2016.1.28.Thu
【2016春夏メニュー#3 グランシェフ厳選コース オードブル】
お料理・ケーキ
皆様こんにちは、キュイジニエの毎田です。
本日はグランシェフ厳選コースよりオードブルをご紹介します。
フルコースの前菜、その役割は食欲を駆り立てる事にあります。
そのため、軽やかに美味しく、そして華やかな一皿となっております。
この料理でもオマール、キャビアと高級食材がふんだんに使われています。
オマールは生きたままを仕入れ調理し最高の状態で仕上げています。
オマール海老とホタテの弾力、パンとガレットのサクサク感、ブランマンジェのプルプルとした食感、ピュレやエミルジョン、パウダーに香草と様々な味わいが楽しめます。
見た目でも味でも華やかでインパクトのある、この一皿でお料理への期待感が高まりますよ!
Hello, everyone!
Today I’m going to introduce you about French hors d’oeuvres from the course named “Menu du Grand Chef”.
The hors d’oeuvre has the role to make guests hungrier.
To that, the hors d’oeuvre is consisted from light and luxuriant ones.
We also use luxury foodstuffs like lobster or caviars fully.
Lobsters we stock is the best condition and really fresh.
You could enjoy various kinds of mouthfeel like flexibility of lobster and scallop, crunchy of breads and galettes, puree, emulsion sauce, powder and herbs.
Your expectation might be risen up by this dish.
Thank you.
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