2016.1.26.Tue

【2016春夏メニュー#1 ブッフ・ブルギニオン】

お料理・ケーキ

皆様こんにちは!キュイジニエの毎田です。 本日は季節のよそおいコースよりお肉料理「ブッフ・ブルギニオン」をご紹介します。 ブッフ・ブルギニオンとはフランスのブルゴーニュ地方の伝統料理で牛肉の赤ワイン煮こみのお肉料理です。 日本のビーフシチューの元祖という説もあります。 牛肉を香味野菜と共にワインにじっくりと漬け込み、さらにコトコトと時間をかけて煮込みます。 手間と時間を掛けられたお肉はほろりと柔らかく、凝縮された旨みが口の中に広がります。 付け合せのジャガイモピュレとゴーフレットで異なる食感を楽しんでみてはいかがでしょうか? 20160132 Hello, everyone! Today I’m going to introduce you about “Boeuf Bourguignon” from our course named Menu de Saison. This is stewed beef with red wine and one of the traditional meals of Burgundy region in French. Some say that this is the origin of beef stew in Japan. We stew beef with red wine and potherbs for a long time carefully. Beef spent a lot of time and effort is very meltingly soft and you could feel the condensed flavor. You also could enjoy the different mouthfeel’s mixture of potato puree and gaufre. Thank you.

Keyword:

BRIDAL FAIRブライダルフェア

WEDDING REPORTウェディングレポート

WEDDING CONTENTS

下記よりお気軽に見学予約・資料請求・
お問合せください。
24時間いつでも受け付けております。