2016.1.25.Mon
【2016新作春夏メニューのご紹介】
お料理・ケーキ
皆様こんにちは。
各地で雪も降り出しいよいよ冬の厳しさが身に染みる季節となりますがいかがお過ごしでしょうか?
キュイジニエの毎田です。
今週は2016年の新作春夏メニューについて少しずつご紹介してまいります。
どの料理も味や見た目において、当式場のキュイジニエ達が熱意とこだわりをもって生み出したメニューとなります。
お二人の特別な一日を彩る一皿が私たちの思いの全てです。
ぜひ、お楽しみに!
Hello, everyone!
It’s getting bitterly cold everywhere recently.
This is Tomomi Maida, cuisinier at St,Morgan Church.
I’m going to introduce you about our new menu for spring and summer.
All of dishes are particular about tastes and visual, our vaunted cuisiniers produced these special ones.
So please enjoy our masterpiece!
Thank you.
Keyword: