2016.9.16.Fri
【地元の食材を提供!松風地鶏】
お料理・ケーキ
皆さま、こんばんは。
9月に入り少しずつ秋の気配が感じられてきましたね。
本日は神戸セントモルガン教会 料理長中塚が秋冬メニューに使用している食材についてご紹介します。
兵庫県にはたくさんの素晴らしい食材があります。
その中でも今回の秋冬メニューから使用している三田市産「松風地鶏」は絶品です!
この鶏は名古屋コーチンの純血種を丹精込めて飼育した生粋の地鶏で、程よい歯ごたえの肉質と、噛めば噛むほど旨味が溢れてくるのが特徴です。
鶏とは思えない程のパワーがある食材です。
当式場ではこちらの松風地鶏を余すことなく使い、スープに仕上げて提供しています。
この旨味溢れる鶏肉を是非皆さまに味わって頂きたいと思います!
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https://morgan.tagaya.co.jp/inquiry/
[Use the produce of your hometown! Matsuzake Chickens!]
Good evening, everyone!
Bit by bit it feels like spring since September started, doesn’t it?
Today I’d like to talk about the food recommendations from Kobe’s Saint Morgan Church Head Chef, Nakatsuka.
Hyogo prefecture is full of wonderful produce!
Among many others I’d like to talk about one superb ingredient in particular that has made an appearance on our menu for this fall and winter, the Matsuzake Chicken!
These chickens are a pureblood Nagoya Cochin breed, which have an exquisite taste and consistency, and the great taste overflows the more you chew.
It’s an amazing ingredient that tastes much better than a standard chicken.
At our venue we use plenty of the Matsuzake Chickens and serve them in soup.
You have to try this amazing chicken!
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