2016.7.29.Fri
【PATICO BLOG☆フレッシュな“タルト・オ・ミルティーユ”】
お料理・ケーキ
皆さま、こんばんは! 神戸セントモルガン教会パティシエの樂です。 梅雨が明け、すっかり夏となりましたね! みずみずしいフルーツが食べたくなるこの季節♪ 皆様はどんなスイーツがお好きですか? 専属パティスリーPATICOではブルーベリーをふんだんに使用した 「タルト・オ・ミルティーユ」が今大人気です☆ ほんのり甘く、爽やかな酸っぱさを感じられるこのケーキは夏にぴったりですよ! PATICOのケーキは引菓子の他、内祝いや記念日にもご注文頂けます! サクサクのタルト生地にたっぷりのアーモンドクリームとフレッシュのブルーベリーを詰め込んだPATICO自慢の一品。 大切な方の為に、心を込めてお作り致します。 ご注文はこちらから☆☆☆ https://morgan.tagaya.co.jp/inquiry/ PATICO BLOG ☆ fresh "Tarte au Myrtilles" Hello! This is the pastry chef from Kobe’s St. Morgan’s Church. The rainy season has finished and the summer has started. Don’t you crave fresh fruits in summer? What kind of sweets do you like? One of the most popular desserts this summer is our blueberry filled "Tarte au Myrtilles". Slightly sweet and slightly sour, this fresh cake is perfect for summer! Great as a gift for anniversaries or for family celebrations! Here at PATICO we are proud of this cake filled with almonds and fresh blueberries! For the people that are special for you.
Keyword: