2015.8.5.Wed

【Chef's BLOG~2015年秋冬メニュー #3】

お料理・ケーキ

昨日に引き続き、新メニューの料理紹介をさせて頂きます。

本日はMIYABIコレクションからお魚料理をご紹介します。

冬に脂がのって美味しくなる銀鱈。その食感は何とも言えぬ味わい。

自家製の醤油麹に漬け込んだ銀鱈は旨味が凝縮され、いつまでも下に絡みつくような味わいが広がります。

付け合せに茗荷や、鳴門金時など色々な楽しみのある一皿です。

普段ご家庭では味わうことが出来ない料理を是非当教会で!

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Hello, everyone!

I’m going to introduce you about fish dish from MIYABI Collection.

The sablefish has much fat in winter. You could be moved by the taste.

Besides, our original soy sauce koji makes the sablefish more polished.

With the Japanese ginger or Naruto kintoki…

Let’s enjoy some special dishes for special day!

Thank you.

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